Gest mitocănesc al lui Reghecamf. Antrenorul, marcat de băutura consumată, l-ar fi lovit cu capul în gură pe un minor

reghe

După terminarea cantonamentului de la Brașov, atât jucătorii, cât și staff-ul Stelei au avut liber doar vineri, sâmbătă și duminică fiind programate antrenamente la baza de la Domnești.

 Antrenorul campioanei, Laurențiu Reghecampf,  a decis să meargă vineri noapte în restaurantul Nuba din București, alături de alţi membri ai staff-ului său.

Aici, Reghecampf a fost implicat într-un incident cu un tânăr, care a sărit verbal în apărarea prietenului său! Antrenorul Stelei și-a ieșit din fire, l-a împins peste faţă cu mâna, lovindu-l, apoi, cu capul în gură!

Potrivit Cancan, , Reghe s-a dus să o aducă înapoi la masa sa, de la o altă masă, pe Rebeca, fata dintr-o căsătorie anterioară a Prodancei. Fata se dusese la masa unor liceeni, dintre care unul ar fi fost chiar ex-prietenul ei.

După ce a început să ţipe, cerând fiicei vitrege să se ridice de la masă, refuzat fiind de Rebeca, Reghe, aflat sub influența alcoolului consumat,  l-a tras scurt de ureche spre el pe un minor de la masă, care comentase ceva, după care i-ar aplicat un cap în gură, asemenea interlopilor din Ferentari.

Intervenţia salutară a unui bodyguard a calmat, în final, spiritele.

Surse apropiate tinerilor implicați, sau martori la incident, susțin că, pentru a nu depune plângere penală, Reghecamf ar fi avansat o sumă frumușică familiei Sapiașvili (familia tânărului lovit), iar aceștia ar fi acceptat banii, contra împăcării. Un happy-end de poveste, nu-i așa?

Foto: gazetadecluj.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *