Cristi Borcea divorțează de Alina și îi lasă o avere de milioane de euro

borcea alina

Soții Borcea vor pune capăt căsniciei lor, după valul de zvonuri care au apărut în presă, legat de faptul că el ar putea fi tatăl copilului Valentinei Pelinel.

Alina şi Cristi Borcea au depus actele la notar, iar divorţul este doar o chestiune de timp. Cei doi au făcut şi partajul averii agonisite împreună.

Alina Borcea a făcut declaraţii pe marginea subiectului care ţine o ţară întreagă cu sufletul la gură: divorţul de Cristi Borcea. Timişoreanca a încercat să-şi facă soţul să nu renunţe la ea şi familia lor, însă, până la urmă, după lungi tratative, între cei doi au mai rămas doar cei doi copii şi averea pe care o vor împărţi egal.

Conform cancan.ro,  blonda şi afaceristul au semnat deja actele la notar, iar timp de o lună se pot răzgândi asupra evenimentului.
În urmă cu câteva zile, Alina şi-a făcut bagajul şi a plecat în America împreună cu cei doi copii ai săi, însă înainte să facă asta şi-a dus fiul în vizită la Borcea, la penitenciar, unde au discutat şi despre ultimele detalii cu privire la separarea lor.
Partajul soţilor Borcea se ridică la zeci de milioane de euro, iar pe lista bunurilor se află şi hotelul Burebista din Timişoara, care deja a fost scos la vânzare.

Preţul solicitat ar fi de aproximativ 4.000.000 de euro, bani care vor alimenta conturile celor doi copii pe care îi are cu Alina.

”Acum o săptămână s-a semnat o procură premergătoare divorţului între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului, respectiv plecarea şi stabilirea celor doi minori care au cetăţenie americană. S-a hotărât, evident, asupra unei sume decente lunare de întreţinere a copiilor. Este o sumă acoperitoare. Avem un termen limită stabilit ca fiind 30 iunie”, a declarat, pentru cancan.ro, Lilica Poppa, avocata familiei Borcea.

După divorţ, Alina Borcea va rămâne cu două imobile: casa din Pipera şi apartamentul din Miami, unde timişoreanca va locui împreună cu cei doi copii.
Soţia lui Borcea a plecat peste hotare, în săptămâna 14-20 martie, unde îşi aranjează stilul de viaţă.
Când se va separa de Alina definitv, Borcea va rămâne cu Pelinel, al cărui copil îl va recunoaste din prima zi. Afaceristul nu i-a cerut niciodată Valentinei să facă testul ADN şi nici nu va dori ca acest lucru să se întâmple, deoarece copilul este garantat al lui, iar el nu are niciun dubiu.
Citește continuarea pe showbizreport.ro           Foto: cancan.ro
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *