Vrei să știi ce averi au candidații la Primăria Capitalei? Topul averilor este condus de Robert Turcescu

by: admin

gabriela firea

loading...

Nu este neapărat un criteriu în alegerea primarului general, dar poate că bogăția candidaților, raportată la activitățile prestate de ei de-a lungul timpului, sau modul în care încearcă dosirea averii pe numele soției/soțului, ne dau indicii despre caracterul, despre însușirile morale ale celor care vor să conducă cea mai mare primărie a țării.

Iată cum se prezintă principalii candidați, din punctul de vedere al averii declarate:

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, pare a fi cel mai bogat dintre toți  candidații la Primăria Capitalei având o avere considerabilă: o casă, patru apartamente în Bucureşti şi unul în Piteşti, 11.000 de metri pătraţi de terenuri, 18 conturi bancare cu o valoare de peste două milioane de lei şi acţiuni la OMV Petrom, Romgaz, Oil Terminal, Albalact şi alte companii.

Gabriela Firea, candidat PSD nu are case, apartamente şi nici sume mari în conturi. Ea deține, însă, obiecte de artă şi bijuterii evaluate la aproape 250 de mii de euro și un bolid Mercedez Benz din anul 2010. Restul are…Pandele.

Cătălin Predoiu, candidatul PNL,  deține pe numele lui bijuterii în valoare de peste 80.000 de euro şi 60.000 de lei în conturi. Soţia sa are  trei apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă în Prahova.

Daniel Barbu, candidatul ALDE, deţine jumătate dintr-un apartament din Bucureşti şi spaţii comerciale provenite din moșteniri, care i-au adus un venit anual de 12.000 de lei. Nu deține terenuri, dar posedă obiecte de artă în valoare de circa 90.000 de euro.

Nicuşor Dan nu are, pe numele lui, locuinţe, bijuterii sau obiecte de artă. El este proprietarul unui teren de 7.500 de metri pătraţi în Predeal şi are în conturi peste 45.000 de lei, relatează  Gândul.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *