Vom afla, în sfârșit, care este calitatea alimentelor pe care le consumăm zilnic. ANSVSA începe controalele la carne și brânzeturi

by: admin
>Tags :

carmangerie

ANSVSA declanșează, luni, un Plan Naţional de Control pentru a stabili dacă există bacteria E.coli în produsele de origine animală comercializate în țara noastră.

Potrivit planului ANSVSA urmează să fie verificate carcasele de bovine şi ovine, carnea proapătă, tocată sau preparată, precum şi laptele crud şi produsele din lapte crud.

Inspectorii sanitar-veterinari susțin că vor fi prelevate probe din abatoare, supermarketuri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării, restaurante, pieţe şi dozatoare de lapte, adică din toate locurile unde poate fi determinată existența bacteriei ucigașe.

Rezultatele analizelor vor fi publicate săptămânal de către instituția sus menționată.

Sursa foto: adevarul.ro

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *