Victor Ponta: Iohannis să încaseze în continuare 3.000 Euro pe lună de la Raiffeisen Bank, pentru casa pierdută în instanță. Bacșisul în Florida e mare și… nu merge doar din salariu

casa iohannis

Administrația Financiară a cerut radierea dreptului de proprietate al soților Iohannis asupra imobilului din centrul Sibiului, pe care aceștia l-au pierdut în instanță în urmă cu cinci luni.

În stilul deja patentat, Victor Ponta a lansat un nou atac virulent la adresa președintelui Klaus Iohannis, evident pe pagina sa de socializare:

“Și ce mare scofală (ar spune danileții și alte slugi aflate azi de serviciu)!? Oricum nu îi trebuie casă Dlui. Iohannis că mai are 5 la fel și oricum stă foarte puțin în România!? Și sigur acum uită ANAF de cei 600.000 încasați în locul statului ca și chirie!

Dar eu propun să încaseze în continuare 3.000 Euro pe lună de la Raiffeisen Bank (banca aia unde e șef pe zeci de mii lunar Ionuț Dumitru – tăietorul de pensii și salarii al lui Băsescu) – că bacșisul în Florida e mare și nu merge doar din salariu!”, a concluzionat Ponta.

Iohannis a pierdut casa în noiembrie 2015, după 16 ani de procese.

De la pronunțarea deciziei definitive și până în prezent, familia Iohannis a continuat să încaseze venituri din închirierea imobilului către Raiffeisen Bank (3.000 Euro pe lună).

Sursa foto: gandul.info

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *