Victor Ponta compară situația din PNL cu filmul Stan și Bran. PNL devine ridicol înlocuindu-l pe Marian Munteanu, ajungând astfel la a patra nominalizare pentru Primăria Capitalei

ponta

Schimbările repetate de candidați la Primăria Capitalei, ale conducerii bicefale a PNL, îi oferă prilejul lui Victor Ponta să speculeze momentele de degringoladă din tabăra partidului rival. Astfel, după retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria București, Ponta a postat pe un site de socializare următorul mesaj ironic:

”Deci situația deja este exact ca în filmulețul celebru – Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul („candidatul”) pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu… O să mai încerce până se termină filmul!

După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese!

Acum măcar e destul de clar – bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală , după 2012!

Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!”, a declarat Victor Ponta pe Facebook.

Noul candidat al PNL pentru funcția de primar general al Bucureștiului este Cătălin Predoiu.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *