Victor Ponta compară situația din PNL cu filmul Stan și Bran. PNL devine ridicol înlocuindu-l pe Marian Munteanu, ajungând astfel la a patra nominalizare pentru Primăria Capitalei

by: admin

ponta

loading...

Schimbările repetate de candidați la Primăria Capitalei, ale conducerii bicefale a PNL, îi oferă prilejul lui Victor Ponta să speculeze momentele de degringoladă din tabăra partidului rival. Astfel, după retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria București, Ponta a postat pe un site de socializare următorul mesaj ironic:

”Deci situația deja este exact ca în filmulețul celebru – Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul („candidatul”) pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu… O să mai încerce până se termină filmul!

După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese!

Acum măcar e destul de clar – bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală , după 2012!

Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!”, a declarat Victor Ponta pe Facebook.

Noul candidat al PNL pentru funcția de primar general al Bucureștiului este Cătălin Predoiu.

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *