Vești triste despre Regele Mihai. Starea sănătății sale se înrăutățește pe zi ce trece

regele mihai

loading...

Principele Radu a făcut luni o declarație care are darul de a îngrijora pe toți simpatizanții Casei Regale.  El a afirmat că fostul suveran nu poate să meargă spre mai bine, având în vedere vârsta sa, dar și diagnosticul pus de medici: carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

„Lucrurile sunt așa cum oricine și le poate imagina. Nici regele, nici regina nu pot să meargă spre mai bine. Partea bună a lucrurilor este că nu există niciun motiv de îngrijorare imediată, în sensul că organismul funcționează, dar la fiecare săptămână și lună care trece este din ce în ce mai fragil și din ce în ce mai în nevoia de a fi ajutat„, a declarat, luni, principele Radu.

„Majestatea Sa citește scrisorile pe care le primește, uneori cere ca la un anume lucru să se răspundă sau nu, citește știrile. Am vorbit de ziua mea la telefon, pur și simplu i-am auzit glasul pe 7 iunie și din acest punct de vedere suntem cu toții foarte bucuroși că nu s-a primit încă niciun telefon cu o veste proastă. Dar niciunul din noi nu-și face iluzii că acest lucru este o vindecare”, a concluzionat principele Radu, conform digi24.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *