Vă place SF-ul? Unul dintre câștigătorii tragerii Loto 6/49 din decembrie 2015 riscă pierderea a 16 milioane de lei

ag loto gaesti

loading...

Vă mai amintiți? În luna decembrie două bilete loto erau declarate câștigătoare la aceeași agenție din orașul Găești.

Se anunța cu surle și trâmbițe că premiul cel mare la categoria I , la Loto 6/49, a fost câștigat pe două bilete jucate în aceeași agenție (mare semn de întrebare !!!!!), valoarea fiind de peste 3 milioane de euro/bilet.

Din decembrie și până astăzi nimeni nu a revendicat cel de al doilea premiu!!!

Unul dintre câștigători și-a ridicat premiul în 14 ianuarie 2016.

Marți este termenul limită pentru revendicarea celui de al doilea premiu, de cca 16 milioane de lei, la Loto.

Mare surpriză, însă: presupusul câştigător a declarat că a pierdut biletul şi nu îşi poate revendica premiul.

Sorin Constantinescu, fost consilier al Loteriei Române, lansează o ipoteză şoc, afîrmând că cel de al  doilea câştigător nu există şi că este o invenție a Loteriei Române pentru a pune mâna pe bani.

”Jocurile de noroc sunt pură matematică și probabilistică. În momentul în care am auzit la tv în decembrie, pe 30, că ar fi doi câștigători la o agenție mică, în provincie, am afirmat public că nu există așa ceva și că nu se poate, pentru ca s-ar încălca toate legile probabilisticii. Deci sunt, părerea mea, două posibilități: una este că a fost eroare de soft, pentru că softul pe care îl au a fost preluat de la greci, grecii au plecat în niște condiții nu tocmai prietenoase și s-ar putea să fi lăsat niște blank-uri în soft. Este clar: nu este al doilea câștigător. Acum, sunt două posibilități, ori prima care v-am spus-o, ori să fie o rea-intenție din partea Loteriei, ca să-și mărească veniturile care oricum sunt extrem de slabe, înspre faliment”, a declarat Sorin Constantinescu, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV.

”Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câştigător nu există şi omul care a câştigat, de fapt a pierdut jumătate din sumă”, a declarat Sorin Constantinescu, pentru RomâniaTv.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *