Unde vedem Euro 2016 la tv. Vești bune pentru fanii naționalei, dar și pentru toți microbiștii

euro 2016

Dacă TVR, televiziunea națională pentru care românii plătesc o taxă lunară, care este direcționată, probabil, către salariile unor funcționari nepricepuți (nu generalizăm, pentru că există în TVR și profesioniști adevărați), nu a reușit să preia drepturile pentru EURO 2016, și după ce doar DolceTv achiziționase aceste drepturi de difuzare, iată că ProTV va transmite și ea meciuri ale turneului final al Campionatului European de fotbal din Franța.

O veste foarte bună pentru milioanele de români, care așteaptă cu interes maxim meciurile de la Euro, dar mai ales meciurile României.

Grație ProTv, un post cu o audiență la nivel național, microbiștii vor putea viziona cale mai tari meciuri ale turneului final din Franța.

Astfel, ProTv va prelua toate meciurile naţionalei de fotbal a României, dar şi optimile, sferturile de finală, semifinalele și finala. De asemenea, postul tv va transmite, zilnic, meciul disputat la ora 22, considerat meciul zilei.

Meciurile naționalei noastre vor avea loc astfel:

10 iunie, ora 22:00, România-Franța
15 iunie, ora 19:00, România-Elveția
19 iunie, ora 22:00, România-Albania

România are privilegiul, pentru prima dată, de a juca în meciul de deschidere al turneului final, în data de 10 iunie, ora 22, contra reprezentativei țării gazdă, Franța, meci care se va disputa pe arena Stade de France din Paris.

Campionatul European de fotbal 2016 se va desfăşura între 10 iunie şi 10 iulie.

 Sursa foto: bordeaux-tourism.co.uk
 
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *