Un raport al Ministerului de Interne francez pune pe jar întreg continentul european. Cel puțin 90 de kamikaze au intrat în Europa și așteaptă declanșarea atacurilor teroriste

isis

Un raport al Ministerului francez de Interne pune pe jar întreg continentul european. Cel puțin 90 de kamikaze au intrat în Europa și așteaptă declanșarea atacurilor teroriste.

Raportul conține 55 de pagini  și se concentrează pe pregătirea tehnică a teroriștilor și pe tehnicile de criptare folosite de aceștia pentru a nu fi prinși, relatează ziare.com.

În ceea ce privește explozibilul folosit la autodetonări, se pare că Statul Islamic a trimis experți din Siria în Europa pentru a le fabrica.

Materialele sunt ușor de obținut, dar sunt extrem de eficiente.

Raportul Ministerului francez de Interne mai sugerează că lipsa controalelor la frontiere le-au permis teroriștilor să se miște liber prin Europa, fără a trezi vreo suspiciune.

În plus, faptul că guvernele naționale nu au colaborat și nu au făcut schimb de informații, au dat posibilitatea jihadiștilor să pregătească în liniște atacurile din capitala Belgiei și… cine știe ce va mai urma.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *