UEFA e fermă. Euro 2016 nu e în pericol. Securitatea jucătorilor și a spectatorilor este asigurată

uefa

loading...

Atentatul terorist de la Bruxelles, soldat conform informațiilor oficiale, date publicității,  cu 34 de morți și peste 200 de răniți.

Cu trei luni înainte de starul Euro 2016, atentatul din inima Europei, revendicat de ISIS, aduce în discuție potența autorităților de a asigura integritatea celor 24 de echipe participante la turneul final și a sutelor de mii de suporteri care le vor însoți în Franța în luna iunie a.c.

UEFA a emis un comunicat de presă prin care dă asigurări că s-au luat toate măsurile necesare pentru protecția actorilor participanți la turneul final din Franța (jucători, oficiali, spectatori).
Iată comunicatul UEFA:
„Ca urmare a evenimentelor de astăzi din Bruxelles, UEFA dorește să-și reafirme determinarea de a pune siguranța şi securitatea în centrul planurilor organizatorice pentru EURO 2016.
Toate părțile implicate în organizarea turneului vor continua să lucreze împreună și să monitorizeze nivelul de risc pentru turneu și pentru planurile organizatorice.
De peste trei ani, EURO 2016 SAS a lucrat îndeaproape cu autoritățile relevante pentru a dezvolta cele mai potrivite mecanisme pentru a garanta un turneu sigur și au fost luate toate măsurile ca acestea să se aplice pentru toți cei implicați”.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *