Tribunalul București a decis. Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4. Reacția fostului primar a venit imediat

piedone

Deși inițial Judecătoria Sectorului 4 susţinea că fostul primar de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, poate candida din nou la funcţia din care s-a retras după tragedia din Colectiv, Tribunalul Bucureşti a hotărât că  Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4,  decizia fiind definitivă.

Tribunalul a admis, astfel, o contestație depusă de avocatul Gheorghe Piperea, în numele mai multor supraviețuitori de la Colectiv.

În contestație se susţinea că era imposibil ca primarul suspendat al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să fi strâns semnăturile necesare într-un timp atât de scurt.

„Respinge ca nefondate apelurile formulate de apelanții contestatori Oprea Mariana, Dobre Victor Adrian și Năstase Cezar Victor. Admite apelul formulat de apelantul contestator Piperea Gheorghe. Schimbă în parte sentința civilă apelată în sensul că admite contestația formulată de contestatorul Piperea Gheorghe împotriva Hotărârii nr. 3 a BEC nr. 4 — sector 4. Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru funcția de primar al Sectorului 4 București. Menține în rest dispozițiile sentinței civile apelate. Definitivă”, se menționează în decizia instanței.

Avid de putere și fără conștiință morală, Piedone a reacționat imediat, anunțând pe pagina sa de socializare că va candida, indiferent de opreliști.

 „Văd că se dă o lupta pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dvs, la vot, pe 5 iunie. Vă mulţumesc Dvs, celor care au fost alături de mine, şi vă anunţ că voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, de data aceasta de două ori mai multe, că poate aşa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preţ!”, declară primarul penal.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *