Trei tineri decedați după ce au intrat cu maşina sub un autocamion. Şoferul, o tânără de 21 ani, avea permis de trei luni

accident

Trei tineri au decedat, duminică seară, într-un accident de circulație care a avut loc în județul Arad, pe DN7, în apropierea localității Nicolae Bălcescu, după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de  un autocamion care circula regulamentar.

Mașina, în care se aflau victimele, circula din direcția Arad către Deva.La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, persoana care se afla la volan a pierdut controlul volanului intrând cu mașina pe contrasens și lovindu-se frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers.

În urma coliziunii, două tinere de 21 de ani și un tânăr de 25 de ani, fratele uneia dintre fete au decedat pe loc. La volan se afla o tânără de 21 de ani, din Bârzava, care avea carnet de 3 luni.

Poliția rutieră a IPJ Arad continuă cercetările pentru stabilirea cu acuratețe a cauzelor care au determinat producerea tragicului accident.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *