Tragedie la indigo. Dâmbovița, locul unde au pierit două persoane,în interval de două zile, din cauza indiferenței autorităților

accidentVineri, o femeie si-a gasit sfarsitul dupa ce autoturismul sau a cazut in Dambovita in lipsa unui gard de protectie,

loading...

Sambata, o alta masina a plonjat in Dambovita, in aceeasi zona, in care nu exista gard de protectie. Rezultatul: o persoana decedata si alte doua grav ranite.

Persoanele ranite sunt fetita  soferului, care statea pe bancheta din spate si care  a fost resuscitata minute in sir si transportata apoi la spitalul Bagdasar si sotia soferului decedat in accident, care a fost internata la Sfantul Ioan, pentru ca era in soc hipotermic.

Fiind in tara neputintei, autoritatile nu par interesate sa rezolve problema. Zona cu pricina este granita dintre Bucuresti si judetul Ilfov, asa ca de ani de zile resposabilitatea este pasata intre reprezentantii Primariei Bucuresti, care sustin ca administrarea ar trebui facuta de primaria Popesti Leordeni si de Apele Romane. Oficialii celor doua institutii au afirmat, vineri, raspicat, ca de fapt edilii din Capitala ar trebui sa monteze gardurile.

Pana se hotarasc autoritatile cine e abilitat sa administreze zona respectiva, sa ne rugam cu totii sa nu se mai repete accidente cu victime in Tara Nimanui, perimetrul Glina.

 

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *