Tragedie în fotbalul românesc! Un fotbalist de la Dinamo a decedat vineri, după ce s-a prăbușit pe teren, în meciul cu Viitorul

by: admin

ekeng deces

loading...

Mijlocașul dinamovist  Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 al meciului Dinamo-Viitorul, la numai 7 minute după ce intrase pe teren.

După o oră și 30 de minute de manevre de resuscitare, camerunezul a fost declarat decedat.

Ambulanța a intrat pe teren după aproape 3 minute, marea controversă fiind aceea a intervenției ambulanței pe teren, suporterii susținând că medicul ambulanței mânca semințe și mergea agale spre locul unde Patrick Ekeng agoniza.

Adrian Ghiţă, un suporter al lui Dinamo, susține că el ar fi deschis porţile stadionului pentru a intra ambulanţa cât mai repede pe gazon, cu riscul de a fi luat pe sus de jandarmi.

Apoi a detaliat: „Doctoriţa mânca seminţe şi fuma în timpul ăla. A ajuns numai şoferul. Ea venea apoi mergând spre jucător”, relatează gsp.ro

Ekeng a suferit un stop cardio-respirator și a murit la Spitalul de Urgență ”Floreasca”, aflat lipit de stadionul Dinamo.

În urmă cu 16 ani, suflarea dinamovistă s-a mai confruntat cu un caz similar, pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hâldan, Unicul Căpitan, având aceeași soartă crudă.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *