Tipic românește. Autostrada Soarelui intră în reparații cu două luni înainte de deschiderea sezonului estival. CNADNR e încrezătoare că totul va fi gata la timp

a2 s

Compania de Drumuri va efectua lucrări de reparații în valoare de 10 milioane de euro pe porțiunea de autostradă Drajna-Lehliu. Traficul va fi deviat pe drumul național paralel, potrivit Digi24.

Lucrările de reparație integrală ale sectorului de autostradă Drajna-Lehliu vor fi efectuate pe o lungime de aproximativ 40 de kilometri, pe perioada lucrărilor traficul urmând a fi închis integral pe sectorul menționat, iar șoferii se vor deplasa pe DN 3A (Lehliu Gară – Drajna Nouă).

Pe 30 de kilometri vor fi efectuate lucrări de ranforsare, iar pe 10 kilometri se va freza stratul vechi și va fi așternut un nou strat de covor asfaltic, au explicat ingineri ai companiei.

CNADNR și-a propus să finalizeze lucrările până la începerea sezonului turistic, lucru puțin probabil dacă ținem cont că nu a fost finalizat nici caietul de sarcini al licitației, după care urmează desfășurarea propriu-zisă a procedurii de achiziție publică.

CNADNR a efectuat recent, la ieșirea din iarnă, un inventar al stării tehnice a autostrăzii și a inventariat 1.600 metri pătrați de gropi pe sectorul ce va intra în reparații.

Pentru acest an, CNADNR are la dispoziție un miliard de lei alocat pentru lucrări de reparație și întreținere a 1.103 kilometri, relatează b1.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *