Terifiant! 82 de suspecți de terorism urmau să asigure securitatea fanilor la Euro. Serviciile de securitate franceze i-au descoperit la timp

euro 2016

loading...

La sfârșitul acestei săptămâni va începe Euro 2016. Siguranța suporterilor în timpul turneului este o prioritate pentru autorităţile franceze. Acestea au făcut  o descoperire terifiantă, care are darul de a ne îngrozi. 82 de persoane angajate pentru a asigura securitatea suporterilor pe durata EURO au fost identificați pe lista potenţialilor terorişti.

Descoperirea a fost făcută de serviciul secret francez după ce au fost analizate dosarele personale ale celor 3.500 de angajați. Cei 82 de suspecți erau fie membri sau simpatizanți ai ISIS, fie persoane cu un trecut dubios sau manifestări extremiste.

Autoritățile franceze au efectuat verificările după ce serviciile secrete americane au anunțat că dețin informații din care rezultă că turneul final al Campionatului European este o  țintă principală a atentatelor teroriste în această vară.

Se estimează că peste 2,5 milioane de suporteri vor fi prezenţi în Franţa în perioada turneului final al Campionatului European, dintre aceștia, un milion și jumătate fiind turişti străini.

Autoritățile franceze au alocat peste 90.000 de poliţişti şi jandarmi pentru a asigura ordinea și liniștea în Hexagon, în perioada 10 iunie – 10 iulie.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *