Taxează orice stângăcie. Victor Ponta îl atacă pe Iohannis pentru debandada creată vineri în trafic

ponta

În cursul zilei de vineri, coloana oficială a lui Klaus Iohannis a fost reperată în București, în formație completă, fiind apostrofată de sutele de șoferi care se aflau blocați în chinuitorul trafic al capitalei. Evident că Victor Ponta nu putea rata prilejul de a comenta ironic pe Facebook această nouă gafă a președintelui.

”Eu nu înțeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pt că stau blocați în trafic, din Militari pe Valea Oltului și până în Sibiu ! Dl Iohannis le-a spus de mult că va face „un altfel de politică”!!! Și se ține de cuvânt , chiar face totul altfel:

1. Am participat la multe evenimente oficiale alături de președinții României ( Iliescu și Băsescu) și nu am văzut NICIODATĂ o coloană atât de mare/ total inutilă dacă nu ești președintele SUA, Rusia sau China.

2. Din câte cunosc niciun președinte ( nici măcar Barack Obama) nu pleacă în deplasări PRIVATE ( adică în weekend acasă) cu sistem identic de protecție ca la evenimentele oficiale.

3. Conform legislației în vigoare și regulamentelor SPP dispozitivul de protecție și coloana oficială este identic pt Președinte și pt Prim Ministru / după cum știți foarte bine eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURĂ mașină de protecție alături de Dusterul în care mă aflam eu ( nefiind așa disperat sa îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat) / această situație de normalitate este valabilă și pt premierul Boc sau pt premierul Cioloș pe care nu îl veți vedea blocând traficul cu 10 mașini după el!

Concluzia – să ne bucurăm când Dl Iohannis este în Florida ( cu mulți „bodyguards” plătiți tot din bani publici) sau în deplasări așa zis oficiale care durează dublu decât timpul petrecut vreodată la birou – așa avem trafic mai bun în București și pe Valea Oltului!

Și se ține de cuvânt – „un altfel de politică”!!”, a conchis Ponta pe pagina sa de socializare.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *