Suntem peste SUA la viteza Internetului. Net-ul la români, subiect de campanie electorală în SUA

net1

„Accesul la Internet de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru zonele rurale din America sa fie conectate și să facă afaceri cu restul lumii. Astăzi, oamenii din București, România, au o viteză mai mare la Internet decât majoritatea celor din SUA”, a declarat democratul Bernie Sanders, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Twitter, adăugând că acest lucru este „inacceptabil și trebuie să se schimbe”.

Contracandidatul lui Hillary Clinton în campania electorală pentru alegerile prezidențiale a făcut o comparație între America și România, care a atras atenția mai multor zeci de utilizatori români și care  i-au răspuns ironic, ba chiar i-au dat și câteva sfaturi.

„Oamenii prietenoși din București sunt fericiți să te primească aici. Asta, dacă vrei sa iți verifici mailurile”, i-a transmis un utilizator, în timp ce altul i s-a adresat astfel:  „României îi pare rău că nu suntem o țară de mâna a treia, așa cum crezi tu și votanții tăi. Vom avea mai multă grijă pe viitor”.                                                                      Foto: playtech.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *