Suntem în presa britanică. Noroc cu vasluienii: The Sun scrie despre cazul femeii care i-a tăiat penisul soțului său pentru că nu i-a cumpărat flori de 8 martie

isu

loading...

The Sun, renumit ziar britanic a relatat despre cazul femeii moldovence care i-a tăiat penisul soțului său pentru că acesta nu i-a cumpărat flori de 8 martie.

„I-a tăiat penisul soțului său pentru că nu i-a cumpărat flori de 8 martie” este titlul articolului din publicația britanică, în care se arată că vasluianca a recurs la acest gest pentru că nu era în pas cu celelalte femei.

The Sun descrie circumstanțele în care s-a produs incidentul, relatând că moldoveanca nu a fost ajutată la muncă, ba chiar soțul a ignorat-o complet și se pare că ea a vrut să îi arate cine e șeful în gospodărie.

Femeia, care este împreună de 15 ani cu victima (cu care are și un copil) este și citată: „A mers la muncă și în loc să fie plătit cu bani a primit o sticlă de băutură. S-a îmbătat. După ce bea, se schimbă. Toată noaptea am făcut focul pentru că îi era frig”, a conchis The Sun.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *