Sinteza evenimentelor zilei de vineri, relatate în media

breaking

  1. O tânără de 26 de ani a murit, vineri dimineaţa, după ce a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa, în apropiere de Târgul Vitan din Capitală.
  2. Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost arestat în Franţa. Liderul MISA a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.
  3. Fostul deputat Mihail Boldea a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare, pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro.
  4. Senatorul PNL Doina Tudor va fi cercetată sub control judiciar, hotărârea magistraţilor putând fi contestată de DNA, dar şi de parlamentar.
  5. Schemă de fraudare având la origine o presupusă „prezicătoare”, cea mai mare escrocherie din istorie. Femeia se prezintă „Maria Duval” și a pus la cale una dintre cele mai îndelungate scheme de fraudare – sute de milioane de dolari furate, în ultimele două decenii, prin obţinerea de sume relativ mici de la cei mai vulnerabili oameni – bolnavi, bătrâni sau săraci -, care au crezut că au găsit un salvator în femeia misterioasă.Sunt afectate milioane de persoane din Statele Unite, Canada, Europa şi Asia.
  6. Peste 8.000 de angajați ai Dacia vor să iasă în stradă pentru a convinge Guvernul să înceapă cât mai repede lucrările la autostrada Sibiu – Piteşti.
  7. Propunere a consilierului prezidențial Sandra Pralong: Camere web în sate pentru ca românii din străinătate să își vadă ”găina cum trece prin fața bisericii”. Asta în condiţiile în care în satele româneşti avem de a face cu un adevărat paradox. În timp ce peste jumătate din locuinţe au internet, însă mai puţin de 5% din populaţia rurală a României beneficiază de canalizare.
  8. Antonia și Vincenzo sunt la un pas de divorț. Doar două săptămâni trebuie să mai aibă răbdare, iar apoi vor fi în sfârșit liberi. Antonia va putea să se mărite, în curînd, cu Alex Velea.
  9. Italo-elvețianul Gianni Infantino este noul președinte al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), în urma alegerilor desfășurate vineri la Zurich.
  10. Al doilea val de îmbolnăviri la copii, în urma infecției cu E.Coli. Spitalul din Pitești a instituit codul roșu medical.
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *