Sinteza evenimentelor zilei de sâmbătă, relatate în media

breaking

  1. Traian Băsescu îndeamnă, într-o postare pe facebook, la boicotarea produselor care îşi fac reclamă la Antena 1 şi Antena 3. Mihai Gâdea ameninţă că-l dă în judecată.
  2. Două accidente în două zile, pe malul Dâmboviței. Autoritățile nu pot decide cine ar trebui sa pună un gard de protecție. Sâmbătă, un bărbat a decedat după ce a plonjat cu mașina în Dâmbovița. Vineri,o tânără de 26 ani avusese aceeași tragică soartă. Accidentele s-au produs în aceeași zonă.
  3. Factură astronomică primită de o bătrână din Târgu Mureș. Ea are de plătit 3500 lei la curent, deși are în casă doar un bec și un televizor. E-ON e dator să lămurească urgent situația femeii de 74 de ani.
  4. Nicolae Păun, arestat preventiv 30 de zile pentru deturnare de fonduri europene și spălare de bani: „Nu am fost angajat la Partida Romilor. Eu am spus-o foarte clar că mă retrag din politică”, a declarat deputatul rom.
  5. Frații Micula au câștigat procesul cu statul și trebuie să primească despăgubiri de peste 200 milioane de euro.Procesul pe care oamenii de afaceri l-au intentat statului se bazează pe sistarea programului de facilităţi fiscale ei.
  6. ANPC: 70% dintre vopselele de păr ar trebui retrase de la comercializare din cauza unui ingredient periculos interzis în UE. Este vorba despre para-fenilendiamina, un ingredient periculos, care se regăseşte chiar şi în produsele naturale.
  7. Criza bebeluşilor: 12 noi cazuri de copii cu probleme digestive. Băieţelul din Mioveni plimbat între spitale este în stare gravă.
  8. Echipele calificate în play-off: Astra Giurgiu, Dinamo București,FC  Viitorul, Steaua București, Pandurii Tg Jiu, ASA Tg Mureș.
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *