Sinteza evenimentelor zilei de sâmbătă, relatate în media

by: admin
Category :Actualitate

breaking

  1. Traian Băsescu îndeamnă, într-o postare pe facebook, la boicotarea produselor care îşi fac reclamă la Antena 1 şi Antena 3. Mihai Gâdea ameninţă că-l dă în judecată.
  2. Două accidente în două zile, pe malul Dâmboviței. Autoritățile nu pot decide cine ar trebui sa pună un gard de protecție. Sâmbătă, un bărbat a decedat după ce a plonjat cu mașina în Dâmbovița. Vineri,o tânără de 26 ani avusese aceeași tragică soartă. Accidentele s-au produs în aceeași zonă.
  3. Factură astronomică primită de o bătrână din Târgu Mureș. Ea are de plătit 3500 lei la curent, deși are în casă doar un bec și un televizor. E-ON e dator să lămurească urgent situația femeii de 74 de ani.
  4. Nicolae Păun, arestat preventiv 30 de zile pentru deturnare de fonduri europene și spălare de bani: „Nu am fost angajat la Partida Romilor. Eu am spus-o foarte clar că mă retrag din politică”, a declarat deputatul rom.
  5. Frații Micula au câștigat procesul cu statul și trebuie să primească despăgubiri de peste 200 milioane de euro.Procesul pe care oamenii de afaceri l-au intentat statului se bazează pe sistarea programului de facilităţi fiscale ei.
  6. ANPC: 70% dintre vopselele de păr ar trebui retrase de la comercializare din cauza unui ingredient periculos interzis în UE. Este vorba despre para-fenilendiamina, un ingredient periculos, care se regăseşte chiar şi în produsele naturale.
  7. Criza bebeluşilor: 12 noi cazuri de copii cu probleme digestive. Băieţelul din Mioveni plimbat între spitale este în stare gravă.
  8. Echipele calificate în play-off: Astra Giurgiu, Dinamo București,FC  Viitorul, Steaua București, Pandurii Tg Jiu, ASA Tg Mureș.
loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *