Se retrage de la Steaua? Gigi Becali ar vrea să investească la FC Voluntari. Suporterii Stelei: Lasă-ne, Gigi! Ai distrus brandul numărul 1 al României!

becali

Nemulțumit de conflictul cu Ministerul Apărării pe tema mărcii și aflat în imposibilitatea de a juca meciurile de acasă pe stadionul din Ghencea, Gigi Becali ia în calcul retragerea de la Steaua și preluarea clubului FC Voluntari.

Nemulțumirile sunt amplificate și de parcursul slab al echipei din acest sezon, când a pierdut (în procent de 99%) campionatul, dar și obiectivul câștigării Cupei României.

Fără banii din Champions League, ori din participarea în grupele UEL,  patronul roș-albaștrilor este tentat să renunțe la club și să investească la FC Voluntari, echipă unde ar lucra cu bunul său prieten, Dumitru Dragomir, alias Don Corleone.

„Aici vreau să investesc din vară!  O să îi las Steaua lui Boroi, eu voi lua campionatul cu Voluntari și voi juca în Champions League”, a declarat Becali la ProTV.

La auzul intenției patronului stelist, ultrașii echipei au comentat știrea cu bucurie: ” Pleacă, ciobane! Lasă-ne! Ai distrus echipa fanion, brandul numărul 1 al României!”, au afirmat aceștia pe forumuri.

Sursa foto: fanatik.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *