Se întâmplă în România. Un câine, al cărui stăpân a murit în urmă cu 5 ani, stă nemișcat în fața casei, apărând gospodăria și așteptând stăpânul să revină

by: admin
Category :Actualitate

caine

loading...

O lecţie despre devotament vine dintr-o comună din Dolj. De cinci ani un câine nu se mişcă din faţa casei stăpânului său care a murit. Păzeşte gospodăria, chiar dacă mulţi oameni au încercat să îl ia de acolo, relatează digi24.

De mai bine de 5 ani, în comuna Malu Mare din Dolj, în faţa unei gospodării, stă un câine care are o poveste extrem de tristă. Stăpânul lui a murit în urmă cu peste 5 ani, iar de atunci, câinele fidel stă în acelaşi loc, indiferent de anotimp. Oamenii din sat îi mai dau să mănânce când și când, câinelui al cărui nume nu îl cunoaște nimeni.

Nu a plecat niciodată de acolo…Nu, nu”, spune un localnic pentru Digi 24.

Am observat și am vorbit cu prietenii noștri comuni și chiar cu niște veterinari să vedem ce putem face. El nu este agresiv dar nu te lasă să intri în curte, își păzește proprietatea. Își așteaptă stăpânul…Probabil că da, e mereu trist, aşa e în permanenţă”, afirmă Alexandru Dicu, primar Malu Mare.

 Doru Safta, medic veterinar, spune că devotamentul câinilor pentru stăpâni nu are limită:

Localnicii de acolo ar trebui să-i creeze condiții, să aibă o cușcă, să fie hrănit în fiecare zi, să i se aducă apă, pentru că, să îndepărtezi un câine, să-l dai la o parte din locul în care își așteaptă stăpânul cred că este cel mai grav lucru pe care omul l-ar putea face împotriva acelui câine”, spune medicul veterinar pentru Digi 24.

Sursa foto: cancan.ro

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *