Scene desprinse din filmele de acţiune în Bucureşti. Focuri de armă ale poliției pentru prinderea interlopului Seif

br

Crăişor Mitrache, zis „Seif” a fost reținut de polițiștii bucureșteni, după o urmărire ca-n filmele de acțiune.

Poliţiştii au tras cinci focuri de armă cu pistoalele pentru a-l  opri pe  șmecherul cu Mercedes, un cunoscut interlop din Clanul Belgienilor.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Crăişor Mitrache purta asupra sa un cuţit.

Incidentul s-a produs pe Bulevardul Basarabia, în jurul orei 8.00. Şoferul nu a oprit la semnalul agenţilor de circulaţie şi a demarat în trombă. Echipajele de la Poliţia Rutieră au plecat în urmărirea Mercedesului, al cărui şofer a încercat să scape, intrând pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Pentru că nu voia să oprească, agenţii de poliţie au tras mai multe focuri de armă. Trei glonţe au fost trase în aer, iar alte două spre roţile autoturismului urmărit, transmite Poliţia Capitalei. Abia atunci interlopul aflat la volanul Mercedesului a oprit.

Condus la sediul Brigăzii Rutiere București, pentru cercetări, Seif a refuzat să sufle în alcool-test şi nici nu a vrut să i se ia analize de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Mitrache a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, unde un procuror va decide dacă acesta va fi reţinut, relatează evz.ro.       Foto: promotor.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *