S-a hotărât: Silviu Prigoană se căsătoreşte. Află unde va face nunta

prigoana

Silviu Prigoană pare mai fericit ca niciodată. Omul de afaceri trăieşte de câteva luni  o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela şi singurul lucru care îl mai leagă de Adriana Bahmuţeanu sunt cei doi copii ai lor, Mihai Maximus şi Darius Eduard, potrivit ziarulring.ro.

Silviu a cunoscut-o pe Mihaela într-o vacanţă petrecută în insulele din Marea Caraibelor, aceștia stabilind și locul  în care îşi vor spune „Da!”: Ierusalim. „Ne căsătorim la Mormântul Sfânt”, a dezvăluit omul de afaceri pentru sursa citată.
În următorii ani, Silviu Prigoană vrea o viaţă de familie liniştită, aşa cum, din păcate, n-a prea avut parte alături de fosta soţie, Adriana Bahmuțeanu.
„Sunt într-o relaţie minunată de cinci-şase luni, mă simt minunat, confortabil, mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ. Nu mă mai interesează circurile «Mincinoasei neamului». Îmi doresc să-mi cresc copiii în linişte şi, aşa cum i-am crescut singur pe ceilalţi doi, îi voi creşte şi pe aceştia doi. Singurul lucru în care merită să investească un părinte pentru copilul lui nu sunt maşinile de ultimul tip sau proprietăţile, ci educaţia. Aceasta e bunul cel mai de preţ pe care un părinte îl poate oferi copilului său”, a declarat omul de afaceri, într-un articol relatat de dcnews.ro.
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *