Război intern în PSD. Victor Ponta aruncă bomba. Cine este ofițerul acoperit, fost ministru, care vrea să preia frâiele partidului?

ponta

Victor Ponta, a transmis un mesaj prin care arăta că în PSD există un ”ofițer acoperit”  dornic să preia puterea în PSD.

Pentru că în presă s-a speculat că ofițerul acoperit ar fi Valeriu Zgonea, cel care i-a cerut lui Dragnea demisia în ședința PSD, Victor Ponta revine cu un nou mesaj în care arată că nu Zgonea este cel vizat, ci  un vicepreședinte PSD, care a fost membru în Guvern.
”Update – pt că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de „ofițerii” care vor să preia puterea în PSD, NU mă refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a nuanțat Victor Ponta pe Facebook.

Din cei 14 vicepreşedinţi pe care îi are PSD în acest moment, doar şase au fost  miniştri în cabinetele conduse de Victor Ponta: Rovana Plumb, Nicolae Bănicioiu, Ioan Vulpescu, Mihai Tudose, Ecaterina Andronescu şi Doina Pană.

Dacă Victor Ponta nu fabulează, dumneavoastră pe cine bănuiți că ar fi ofițerul acoperit care vrea puterea totală în PSD?

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *