Profesorul suspectat că şi-a omorât iubita în urmă cu 18 ani a primit control judiciar

prof

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca profesorul universitar în vârstă de 55 de ani, care este suspectat că şi-ar fi omorât iubita în urmă cu 18 ani, să fie cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Dan Păcurariu, profesor la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion, a fost reţinut marţi de procurori, iar astăzi a fost dus la audieri, la mai bine de 18 ani după ce şi-ar fi ucis iubita, pe Mihaela Fulga, o profesoară de limba chineză în vârstă de 30 de ani.

„În noaptea de 26/27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuinţa victimei F. M.-G. (în vârstă de 30 de ani), situată în mun. Bucureşti, sector 3, inculpatul P. D. a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebită, cauzându-i în această modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul – victima a fost descoperită, în stare de putrefacţie, în seara zilei de 29 iunie 1998”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.                                Foto: youtube.com

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *