Prins la pariuri, deși regulamentul FRF îi interzicea, Șumudică riscă doi ani de suspendare

pariuri

Aflat pe val cu Astra Giurgiu (locul 1 la finalul sezonului de toamnă ), Marius Șumudică poate plăti scump viciul de care nu se poate debarasa de vreo 15 ani, pariurile sportive.

Cum regulamentul Disciplinar al FRF sancționează drastic pe cei implicați în fenomen, care își încearcă norocul la pariuri, Marius Șumudică, dovedit recent că a mizat, în mod repetat, sume cuprinse între 500 și 900 de euro, pe meciuri din Liga 1, UCL, dar și din Europa League, riscă o suspendare de doi ani, dar și o amendă sportivă de 300000 lei.

Vehement, deseori pe bună dreptate, la adresa adversarilor și a arbitrilor, care prin atitudine și prin acțiuni, încălcau anumite norme, principii ori regulamente, Șumudică devine, din acuzator, acuzat și poate fi tras pe dreapta din orice activitate legată de fotbal, pentru nu mai puțin de doi ani, periclitând șansele echipei giurgiuvene de a câștiga campionatul în acest an competițional.

sumudica

Pentru demersul său inconștient, evident că astăzi nimeni nu-l poate detrona pe antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică din onoranta poziție de Pinguin al Zilei.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *