Ponta și Dragnea, săgeți otrăvite. Se redifuzează un serial, care, în trecut avea ca protagoniști pe Crin Antonescu și același Victor Ponta

ponta dragnea

loading...

În perioada de glorie a USL, era de notorietate relația încordată între Victor Ponta și Crin Antonescu. Deși în aparițiile tv cei doi își arătau iubirea și susținerea necondiționată, fiind frați întru propășirea materială și spirituală a poporului român, imediat ce lumina reflectoarelor tv se stingea, aceștia își puneau poalele-n cap, în scopul obținerii de avantaje pentru propriul partid. Și atunci, ca și acum, vina o poartă, se pare, orgoliul nesăbuit al fostului premier, care nu se poate împăca cu postura de vioara a doua, el fiind născut pentru a se juca cu telecomanda.

Războiul între Liviu Dragnea şi Victor Ponta, început în urmă cu circa o lună, continuă! În ultima şedinţă a social-democraţilor, preşedintele PSD a făcut referire şi la afirmaţiile fostului premier legate de aroganţa partidului. Liviu Dragnea le-a spus liderilor PSD că declaraţii precum „vătaf judeţean”, aşa cum a sugerat Victor Ponta, nu ajută partidul, mai ales înaintea alegerilor parlamentare.

„Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD. Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală[…]Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa, atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper, însă, că a fost doar o informație „pe surse” care se va dovedi neîntemeiată”,  a scris Victor Viorel Ponta, pe pagina de socializare.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *