Petre Tobă: Din 2005 orice ministru de interne a beneficiat de un echipaj de poliţie rutieră

toba

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a declarat joi că maşina din dosarul lui Gabriel Oprea se află la DIPI şi că, din 2005, toţi miniştrii de Interne au avut la dispoziţie un echipaj de poliţie rutieră pentru fluidizarea traficului.

”Orice ministru de Interne din 2005 a beneficiat de un echipaj de poliţie rutieră, echipaj care a făcut parte din dispozitivul de protecţie, iar la solicitare fluidiza deplasarea maşinii demnitarului”, a spus ministrul de Interne, la întrebările ziariştilor.

”Este la DIPI”, a fost răspunsul lui Petre Tobă când a fost întrebat unde se află maşina Audi A8 din dosarul lui Gabriel Oprea. El a mai precizat că aşteaptă finalizarea dosarului penal.

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este urmărit penal pentru abuz în serviciu, el folosind ilegal echipaje ale Poliţiei Rutiere pentru deplasări, a anunţat DNA la începutul lui februarie. A doua cerere DNA de urmărire penală a senatorului a ajuns săptămâna trecută la Senat, fostul ministrul ministru fiind acuzat de abuz în serviciu pentru achiziţionarea nelegală a unei limuzine A8 pentru uzul său, arată într-o postare mediafax.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *