“Papagalule, ce morții mă-tii vrei?”. Discuții academice în ședința PSD după condamnarea lui Dragnea

liviu dragnea

După condamnarea lui Liviu Dragnea, în ședința desfășurată la partid a avut loc o confruntare dură între Valeriu Zgonea și tabăra lui Dragnea.

Codrin Ștefănescu, singurul care a ieșit la declarații după aflarea verdictului, l-a mustrat pe  președintele organizației Bistrița-Năsăud, aflat în tabăra Zgonea, cu replica nedemnă de un parlamentar:  “Papagalule, ce morții mă-tii vrei?”

Valeriu Zgonea intervine pentru a calma spiritele, dar declarațiile sale au o tentă anti- Dragnea.

„Să ne liniștim, să nu se ajungă la discuții, că unii colegi mai nervoși își pierd cumpătul pentru o cauză pierdută”, a spus Zgonea.

Vehementă a fost și Olguța Vasilescu care a reacționat prompt, fiind în tabăra Dragnea:

„Eu cer schimbări la nivel de vârf, adică să retragem sprijinul lui Zgonea ca președinte al Camerei, că oricum ne-am săturat de el, parcă ar fi din altă echipă, face permanent declarații împotriva partidului”, a spus aceasta.

Conflictul s-a terminat cu Zgonea amenințând că pleacă din partid. Intervenția lui Dragnea, care a dorit să aibă o discuție, în particular, cu el, a calmat pentru moment spiritele.

Un lucru este cert: 90 la sută dintre PSD-iști vor ca Dragnea să rămână la conducerea partidului, cei mai mulți  dorind înlăturarea lui  Zgonea din funcțiile deținute în PSD și în Parlament.

Sursa foto: evz.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *