O fi bine? Președinții României și Turciei au convenit ca proiectul moscheei de la București să continue

erdogan

loading...

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, în timpul unei conferințe de presă pe care a susținut-o alături de Klaus Iohannis, că în acest moment se lucrează la obținerea autorizațiilor necesare pentru construirea unei moschei la București.

„În timpul vizitei făcute la Bucureşti , am discutat această chestiune cu domnul preşedinte Iohannis. În momentul de faţă, colegii noştri lucrează pentru a obţine autorizaţiile necesare. Avem şi un proiect definitivat, dar în momentul de faţă dorim să îl dezvoltăm. Muftiatul se ocupă de obţinerea autorizaţiilor necesare, iar Turcia are grijă să dea tot sprijinul acestui proiect. La rândul nostru, şi noi am stabilit câteva terenuri în Istanbul pentru o capelă şi un loc de cazare a pelerinilor. Acest lucru l-am stabilit cu domnul Klaus Iohannis. Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie“, a declarat preşedintele Turciei.

Iohannis a confirmat declaraţiile preşedintelui turc,  punctând următoarele: „Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţii”, relatează Adevărul.

Ținând cont de atentatele din Franța și Belgia, soldate cu morți, răniți și pagube materiale însemnate, ne întrebăm și întrebăm: O FI BINE?

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *