Nou, în lumea medicinei. Cercetătorii au stabilit că un produs, la îndemâna tuturor, este mai eficient decât chimioterapia

vita de vie

Aceasta este ultima noutate in medicina, referitoare la combaterea cancerului. Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. El este de mai puternic decat chimioterapia.

De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.

Voi puteti,, de asemenea, sa ajutati un prieten care are nevoie, facandu-l sa stie ca sucul de struguri ii este benefic pentru a preveni boala.

Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Daca aveti posibilitatea, plantati o vita de vie in gradina voastra.

Cate persoane mor, in timp ce acest secret este pastrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii? Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: puteti sa mancati pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, etc.

I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile.

Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera, de asemenea, ca un agent anti microbian, cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala foarte inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.

In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date in circuitele agricole, special numai pentru cultivarea vitei de vie. In Elvetia, care este tara produselor farmaceutice s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume, in mod moderat, vin, nu medicamente ucigatoare.

Sursa acestei informatii este fascinanta: ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca, dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand, aici, cel de colon, de san,de prostata, de plaman, de pancreas…

Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si, ce este uimitor, este ca acest tip de terapie, si cu extract de lamaie, distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase! Studiul a fost facut de Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux, Elveția.

Sursa: biblioteca-secreta

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *