Ne place sau nu, trebuie să semnalăm abuzul: Retrageți ordinul aberant de evacuare a trustului Intact! Acordați un preaviz de trei luni, pentru a demonstra că voi, ANAF, sunteți reprezentanți ai statului român! Iar anteniștii au un segment important de public și, culmea, și ei sunt cetățeni ai acestui stat

intact

Din întreaga paletă  a televiziunilor de știri de la noi, nu găsești niciuna care să reflecte cu obiectivitate evenimentele politice derulate pe tărâm dâmbovițean. Fiecare abordează știrile în funcție de orientarea patronului, recurg la atacuri murdare la persoană cu scopul discreditării adversarilor politici potrivnici partidului slujit de moguli, iar acest fapt a divizat societatea civilă, a dezbinat- o în așa hal încât am devenit scindați în gruparea antenistă, gruparea rtv-istă,gruparea gușistă etc. în funcție de simpatiile politice ale fiecăruia dintre noi.

Recunosc că am urât întotdeauna posturile de știri, iar ura e pornită în principal din antipatia pe care o port politicienilor de orice culoare, pentru că pe ei doar culoarea îi deosebește, apucăturile fiind identice. Și cum televiziunile de știri sunt portavocea partidelor, nu pot decât urî și aceste construcții nocive.

Chiar dacă repudiez total posturile de știri, nu pot însă să nu observ nedreptatea care este pe cale de a se produce trustului Intact, aparținând lui Voiculescu.

Ei bine, acestui trust i s-a pus în vedere de către ANAF să evacueze sediile din care emit mai multe televiziuni, cinci la număr, atenție, în numai cinci zile (câte o zi pentru fiecare televiziune), începând cu 15 februarie a.c. Ar fi de râs, dacă desigur nu ar fi de plâns!

Cum cred ei, domnii de la ANAF, că poți muta logistica unui trust de anvergura Intact în doar cinci zile?

Puteau domnii slujitori ai fiscului să emită un preaviz de trei sau șase luni pentru ca anteniștii să se poată reloca, astfel încât să nu fie perturbată emisia?

Semnatarul ordinului de evacuare are atât creier încât să evalueze dimensiunea publicului orientat către A1, A3, etc.?

Are el stabilit un studiu de impact social al efectului produs de măsura luată?

Sunt întrebări al căror răspuns îl poate da numai un tehnocrat deștept (sperăm ca această noțiune să nu fie zvon), deci cu creierul la el!

Sunt convins că se va găsi un băiețaș de la Bruxelles sau de pe la noi, cu putere de decizie, tehnocrat sau  nu, care să răspundă întrebărilor și să schimbe urgent acest aberant ordin de evacuare.

Până la urmă, ne place sau nu, e nevoie și de antene în spațiul media din România, așa cum e nevoie de orice televiziune cu rol de pitbull pentru politicieni și guvernanți.

 

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *