Ne jucăm cu soarta a mii de români! Ieri, lactatele firmei Brădet erau sursa îmbolnăvirii bebelușilor argeșeni. Azi, Institutul Cantacuzino infirmă declarațiile ministrului sănătății

bradet

Institutul Cantacuzino a anunţat rezultatele analizelor făcute în cazul copiilor din Argeş, Sibiu şi Bacău, îmbolnăviţi cu E.Coli, stabilind că profilul genetic al tulpinilor de E.Coli izolate de la pacienţi, din lactatele de la Brădet şi din carnea de pui nu sunt identice, potrivit Mediafax.

„Tulpinile de la copii sunt diferite între ele (confirmând aşteptările întrucât nu erau indicaţii de înrudire epidemiologică a cazurilor respective) şi diferite de cele din brânză şi carne (din nou confirmând așteptările, întrucât nu existau date epidemiologice sugestive că aceste alimente ar fi fost consumate de vreunul dintre copii)”, se arată în comunicatul de presă transmis de Institutul Cantacuzino.

Astfel, se infirmă declarația iresponsabilă a ministrului agriculturii, Achim Irimescu, care acuza

Lactate Brădet ca fiind la originea îmbolnăvirii copiilor din județul Argeș, aducând societatea respectivă în pragul falimentului.

Oare, după gafa monumentală, nu se impune cel puțin o demisie de onoare?

ALO, domn’ ministru, ne auziți?                                        Sursa foto: Lactate Brădet/Fb

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *