Inconștiența patronului George Becali poate conduce la izolarea totală a echipei de fotbal Steaua București

fcsb

„Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris „Fotbal”, sus, mare, iar dedesubt „Steaua”, mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi „Fotbal Steaua”, că fotbal facem!”, a declarat George Becali, la finalul meciului cu Viitorul, pentru Digi Sport.

Ideea finanţatorului echipei Steaua Bucureşti, George Becali, de a schimba atât numele cât și sigla Stelei, este cel puțin fantezistă, știut fiind că suporterii echipei fanion a României au părăsit echipa din momentul pierderii palmaresului și a siglei în favoarea MApN. Este greu de crezut că o nouă modificare ar aduce suporterii lângă echipă, ci mai degrabă ar conduce  la pierderea nucleului de 3-4000 de microbiști care mai vin, încă, la meciurile de acasă ale actualei FCSB.
La meciul cu Viitorul de sâmbătă, doar 3420 de suporteri au fost în tribună, dar cu siguranță  mulți dintre ei vor părăsi echipa, dacă planul lui Becali va fi pus în aplicare.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf speră ca şefii FCSB să ajungă la un acord cu CSA Steaua Bucureşti, astfel încât suporterii să o considere din nou pe actuala formaţie continuatoarea echipei înfiinţate în 1947, echipa care are în palmares Cupa Campionilor Europeni (ediția 1985-1986).

Sursa foto: sptfm.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *