Încă o victorie a Anei-Maria Prodan: Steaua la al doisprezecelea transfer. Gabriel Enache, Astra Giurgiu, vine la echipa lui Reghe

 

imageGabriel Enache a făcut astăzi, joi, 18 februarie, ultimul antrenament alături de Astra Giurgiu. Deși președintele Stelei, Valeriu Argăseală, declarase că roș-albaștrii au încheiat perioada de transferuri în această iarnă, Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și l-a transferat și pe jucătorul de 25 de ani al Astrei.

Ieri, Marius Șumudică a declarat că ”situația lui Enache se va clarifica în câteva zile”. S-a rezolvat chiar mai repede. Azi a fost ultimul antrenament al jucătorului giurgiuvean alături de lotul Astrei. Mijlocașul s-a pregătit separat de restul colegilor săi, făcând doar alergări ușoare, cu acordul lui Șumudică. De mâine, vineri, 19 februarie, Enache se va alătura lotului lui Laurențiu Reghecampf.

Luni, la meciul dintre Concordia și Steaua, Enache s-a aflat în tribună, practic risipind și ultimele îndoieli cu privire la destinația sa și enervându-l pe Marius Șumudică.Dragoste cu forța nu se poate”, s-a resemnat, însă, antrenorul liderului.

Steaua oferise inițial 300.000 de euro, Astra Giurgiu a cerut 500.000, dar cele două cluburi s-au întâlnit la mijloc. Giurgiuvenii au primit 400.000 de euro, dintre care 100.000 de euro vor ajunge la Mioveni, echipă de la care a fost transferat de giurgiuveni în 2012.

Enache va fi al 12-lea transfer al Stelei din această iarnă, după Gabi Tamaş (liber), Timo Gebhart (liber), Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii – pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul – pentru 150.000 de euro),a relatat DigiSport pe pagina virtuală.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *