În atenția politicienilor și a tehnocraților aflați vremelnic în funcții: Fie-vă milă de sufletele nevinovate aflate la Marie Curie! Salvați-i, ei sunt viitorul României! Apoi, plecați acasă! Ați distrus această țară!

bebe1tv

Din păcate, un alt îngeraș a plecat la ceruri! Este al doilea în decurs de o săptămână!

În timp ce copiii noștri se sting prin spitale, voi, marii aleși ai neamului și  voi, marii tehnocrați aduși de aiurea pentru a ne demonstra cum se manageriază o țară, aveți orice alte preocupări, mai puțin aceea de a salva niște sugari nevinovați, sau, mă rog, vinovați că s-au născut în aceeași țară cu voi.

Pentru voi mai importantă e legea defăimării, pentru a ne putea băga pumnul în gură când semnalăm nelegiuirile pe care le comiteți la tot pasul.

Pentru voi e mai important, acum, Memorandumul pentru ajutorarea Republicii Moldova.

Ajutați-i și pe ei, sunt frații noștri! Dar bebelușii, ce facem cu ei? Asistăm pasiv cum se sting sub privirile noastre? Nu realizați că ei sunt viitorul României? Treziți-vă!

E trecut de ceasul al doisprezecelea, iar voi, cei care de mai bine de 25 de ani conduceți, e un fel de-a spune, această țară- de fapt, distrugeți această țară- aveți o singură variantă: LUAȚI URGENT MĂSURI, SALVAȚI SUGARII ȘI PLECAȚI! PLECAȚI ACASĂ, E VREMEA ALTOR GENERAȚII!

 

foto: www.b1.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *