Ilie Năstase, sfaturi pentru Simona Halep: Oprește-te 10 zile, o lună, fă-te bine și începi din nou să câștigi

SIMONA-HALEP-

Ilie Năstase se declară îngrijorat de  accidentările Simonei Halep și a sfătuit-o să ia o pauză prelungită pentru a se recupera.

„Ea trebuie să se oprească 10 zile, o lună, să se facă bine, unde are probleme. Apoi, să o ia de la început. O să aibă un mic dezavantaj că nu a jucat 3 săptămâni, dar eu aşa aş face în locul ei. Să nu mai aibă probleme că o doare piciorul sau că nu poate să respire. Ca să nu mai existe nicio scuză. E risc mare să stai aşa, pentru că te poţi accidenta rău de tot şi să nu mai poţi juca”, a declarat Ilie Năstase, potrivit DigiSport.

La rândul său, fostul tenismen Andrei Pavel a declarat: „M-a surprins incredibil, nu ştiam ce să cred. Ştiu că la Fed Cup a avut o problemă la picior. A fost o surpriză mare. Dar acum am văzut că Laura Siegemund a bătut-o şi pe Roberta Vinci. Poate Simona şi-a pierdut încrederea. Ea a avut un an incredibil anul trecut, iar acum toată lumea se întreabă de ce a pierdut meciul ăla sau ăla. Acum vreo 3 ani nimeni nu întreba. Până la urmă şi celelalte sunt jucătoare. Acum Simona încearcă să îşi reintre în formă, dar mai întâi trebuie să fii 100% apt ca să poţi da 100%”

Simona Halep a dezamăgit în cadrul turneului de la Stuttgart, fiind învinsă în optimi cu scorul de 1-6, 2-6 de către Laura Siegemund. Ea a acuzat din nou probleme medicale, aceasta fiind, se pare, cauza evoluțiilor sub așteptări ale fostului număr 2 mondial.

Cu siguranță, sfatul lui Ilie Năstase trebuie pus în practică de Simona, care,  recuperată sută la sută din punct de vedere medical, va putea urca pas cu pas în ierarhia WTA.

 

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *