Grevă generală în administrație, din 19 iulie. Negocierile dintre Ministerul Muncii şi sindicatul funcţionarilor din administraţia publică au eşuat

greva administratie

Negocierile dintre Ministerul Muncii şi sindicatul funcţionarilor din administraţia publică au eşuat. Conform unui comunicat al Ministerului, reprezentanţii salariaţilor au refuzat să participe la un grup de lucru care ar fi urmat să discute, în perioada următoare, revendicările lor. În aceste condiţii, funcţionarii vor face grevă marţi, urmând ca de pe 19 iulie să întrerupă activitatea pe termen nelimitat, potrivit Digi24.

Federația Națională a Sindicatelor din Administrație solicită majorarea cu 25% a salariilor de bază ale funcționarilor publici și ale personalului contractual din administrația publică locală, eliminarea în totalitate a art. 31, alin. 4 din OUG nr. 20/2016, acordarea normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, acolo unde resursele bugetare permit acest lucru, și acordarea voucherelor de vacanță pentru salariații din administrația publică locală.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *