Facebook-ul v-a făcut, Facebook-ul vă omoară! Internauții, atac virulent la Cioloș

ciolos

loading...

„De azi, toți românii vor putea să urmărească cum este cheltuit fiecare leu din fondurile publice de către primăriile lor, la nivel de județ sau în ministere și instituții centrale”, se lăuda Dacian Cioloș, pe Fb.

Guvernul a realizat un program nou, unde românii pot să urmări fiecare leu cheltuit din fonduri publice.

Entuziasmul măreței realizări a guvernului Cioloș a fost estompat de internauți, care au avut replici acide la adresa premierului.

Urmând modelul Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis, internauţii l-au taxat dur pe Dacian Cioloș:
”Și cheltuielile președintelui pe plimbări? Tot banii noștri sunt. Dar ale parlamentarilor?”.

Un alt internaut revoltat: „Serios domnule Dacian Cioloş ? Și ce putem noi să facem în cazul ăsta ? Ok, urmărim și atât ? Adică ne uităm ca-n vitrină ? Nu de alta, dar primăria Capitalei a alocat Bisericii Ortodoxe Române 10 mililoane de lei. De ce domnule prim ministru ? De ce din banii meniți să ne facă viața noastră materială mai bună, se duc înspre culte ?! Este o porcărie ce faceți, în frunte cu Iohannis, pe care l-am votat, și acum îmi pare rău. Ah, și încă ceva, învață să vorbești corect, că nu mai ești în Sălaj”.
”Noi ducem lună de lună hârtie igienică, clor și alte materiale la gradiniță încă de la începutul anului școlar. Înseamnă că din lista publicată pe site fondurile respective sunt deturnate”, a mai scris cineva.

Curios că Guvernul României răspundea sec la orice postare și mulțumea pentru întrebare: „Execuțiile bugetare sunt publicate pe platforma transparenta-bugetara.gov.ro”.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *