EURO 2016: Va fi Iordănescu obiectiv în formarea lotului pentru Franța?

puiu

Aflat la al treilea mandat în calitate de selecționer al naționalei de fotbal, Anghel Iordănescu are la dispoziție mai puțin de patru luni pentru a stabili componența lotului care ne va reprezenta la Campionatul European din Franța  ( 10 iunie- 10 iulie a.c.).

Ajuns la 66  de ani, pe care îi va împlini la 4 mai, Iordănescu nu are nimic de pierdut ( titlul de Antrenorul Secolului XX nu i-l ia nimeni,iar cel de Antrenor al Secolului XXI nu  i-l mai dă nici dracu’ ! ) și nu este exclus ca selecția pe care o va face în stabilirea lotului pentru Euro 2016, să nu aibă la bază exclusiv criteriul valoric și al formei de moment, ci criterii subiective prin care să avantajeze fie echipe precum Pandurii Tg Jiu (antrenată de fiul său, Edy), fie echipe precum FC Voluntari (unde prietenul Mitică e fin strateg, iar primar al localității și conducător din umbră e amicul Pandele ).

Este de așteptat ca Pandurii să dea naționalei 4-5 jucători, în timp ce Voluntariul să aibă 2 fotbaliști la lot.

Se pare că din cauza războiului Gabi Oprea – Gigi Becali, Steaua Bucuresti va avea de suferit, prietenia dintre Oprea și nea Puiu, parteneri de afaceri, vecini, dar mai ales colegi de partid ( UNPR ), determinând ca selecționerul să evite mulți dintre jucătorii actualei campioane.

Scandalul creat în această iarnă, cu ocazia turneului din Antalya, când steliștii nu au fost lăsați la lot de Reghecamf, este o motivație acoperitoare prin care Iordănescu să facă selecția așa cum îi dictează amicul Oprea, influentul Mitică, ori fiul Edy.

Așadar să ne așteptăm ca jucători gen Săpunaru, Ropotan, Răduț, Hora, Nistor ori Liviu Antal, de la Pandurii, sau Balauru, ori Laurențiu Rus,de la Voluntari, să participe, ca umplutură, la turneul final al Euro- Franța 2016.

Succes România, succes Iordănescu, tată sau fiu!

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *