EURO 2016. Incidentele din meciul cu Cehia pot descalifica Croația. UEFA este drastică în astfel de cazuri

cehia croatia

loading...

Meciul de vineri, dintre Cehia și Croația, a avut parte  de incidente grave. Jocul a fost oprit în minutul 86 pentru câteva zeci de secunde, după ce ultrașii croați au aruncat pe teren mai multe torțe și au lovit un steward cu o petardă, fiind foarte aproape să îl rănească. Incidentele nu au încetat nici după ce forțele de ordine au intervenit în acel sector de peluză,  spectatorii croați  ripostând.

Ivan Rakitic, vedeta Croației, se gândește la cel mai rău scenariu pentru echipa sa: eliminarea de la Euro, din cauza comportamentului fanilor. Mijlocașul Barcelonei anticipează că ar putea să nu mai apuce să joace al treilea meci din grupă, cel cu Spania.

Având în vedere gravitatea faptelor comise de croați, precum și dorința forului european, UEFA, de a da un exemplu ultrașilor din alte țări participante la turneul final din Franța, e posibil ca echipa Croației să fie sancționată cu descalificarea din competiția continentală.

Este un avertisment și pentru fanii României care, se pare, pregătesc o încăierare cu suporterii unguri, în ziua meciului cu Albania.

Sursa foto: spynews.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *