Elena Udrea, declarații în lacrimi în faţa judecătorilor. Blonda lui Băsescu a plâns când le-a vorbit judecătorilor de Ana Maria Topoliceanu, fostă prietenă, actual denunțător

udrea

loading...

Elena Udrea  a plâns în faţa judecătorilor, atunci când a vorbit despre prietenia cu unul dintre denunţători, Ana Maria Topoliceanu.

Blonda lui Băsescu a dat primele declaraţii, în faţa judecătorilor, în dosarul Gala Bute, în care este acuzată că ar fi încasat comisioane de 10 la sută de la firmele care aveau contracte cu statul şi care încercau să primească mai repede banii de la stat.

Elena Udrea a negat toate acuzaţiile procurorilor şi a susţinut că nu și-a însușit valiza cu cei 900 de mii de euro care ar fi constituit șpaga pentru urgentarea unor plăți.

Timp de trei ore şi jumătate, Elena Udrea a respins toate acuzaţiile procurorilor DNA.

Când a vorbit despre prietenia cu Ana Maria Topoliceanu, unul dintre principalii denunţători ai ei din dosar, Udrea a izbucnit în plâns.

”Sunt 17 ani de prietenie, am petrecut ani de viaţă împreună. Avea în sală 2 cei mai buni prieteni ai ei pe care vrea să îi trimită la închisoare făcând nişte declaraţii mincinoase”, a spus blonda la ieșirea din sala de judecată.

„Ea a fost singurul om pe care l-am susținut într-o funcție publică. Muncise în campania mea din 2008 şi își dorea foarte mult să intre în politică. Când am devenit ministru, am avut o discuție destul de dură, în care mi-a reproșat că puteam să fac mai mult pentru ea şi nu am făcut”, a declarat Elena Udrea în faţa judecătorilor, potrivit digi24.

Sursa foto: cetateanul.net

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *