E ziua primarilor inculpați. Marian Vanghelie ia în calcul candidatura la Primăria Sectorului 5, afirmând că oamenii cu greutate ca el nu au nevoie de bani pentru campania electorală

vanghelie

„Întotdeauna am avut avantaje pentru că arăt şi bine, sunt şi bărbat bine şi sunt şi bun. Ca să fac o paranteză, sunt demn. Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalţi nu au. Asta le trebuie politicienilor din România, demnitate. (…) Avem nevoie, nu de modele noi, de politicieni care înţeleg într-adevăr cum să se comporte normal, nu trebuie schimbată clasa politică, trebuie schimbată atitudinea şi să existe atitudine la politicieni”.

Este declarația făcută miercuri de Vanghelie, care a mai completat  că în cazul în care va face o campanie electorală nu are nevoie de bani pentru afişe sau bannere, ci va merge să vorbească cu oamenii pe stradă.

Oficial Vanghelie nu și-a anunțat candidatura la alegerile locale, dar poate urma exemplul colegului de breaslă și de suferință, Cristian Popescu Piedone, care a declarat miercuri că și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4.

„Aştept foarte mulţi colegi care vor veni, care se vor înscrie în partid şi o să văd că sunt mult mai buni ca mine mulţi dintre ei şi vreau să lăsăm şi o generaţie tânără, de ce să ne grăbim. Vă anunţ la momentul potrivit. Aşteptăm formula sociologică care ne va spune ceea ce trebuie de făcut”, a spus Vanghelie, președintele Partidului Dreptății Sociale.

Potrivit b1.ro, Vanghelie a declarat că  Primăria Capitalei ar trebui condusă de un om cu experiență, precum Băsescu sau Tăriceanu.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *