E dat naibii ăsta micu′: După calea pentru un trafic fluidizat în București, Cristian Bușoi a găsit calea ieftinirii facturii la căldură

busoi1

Incredibil băiatul ăsta, Cristian Bușoi, candidat al PNL la primăria Capitalei! Cum caută el soluții pentru binele bucureștenilor,câte studii de caz, cât efort intelectual, ce analize de impact, toate realizate de vreo două luni, de când cel numit micul Iohannis a primit, se pare, girul de la Cotroceni de a fi candidat al PNL la alegerile locale pentru funcția de primar general al Bucureștiului, din data de 5 iunie a.c.

Ce ridicat în slăvi e băiețașul de agenții de știri, de posturi de radio și tv, mândre de realizările Geniului din Severin asemeni mass media de la Phenian când anunță poporul coreean că Imensul,Unicul și Nemaiîntâlnitul lor lider a avut, în sfârșit, erecție.

Și, cum să nu te minunezi când un contemporan de-al tău găsește în timp scurt, atât calea pentru un trafic fluidizat în București, dar și calea pentru reducerea facturii la energia termică cu 30 la sută.

Sigur că aceste două căi istorice identificate de strategul PNL au produs isterie în electoratul bucureștean care, încă mai așteaptă de la toți  bușoii  candidați la alegerile locale și soluția pentru alte probleme,cum ar fi:

  1. calea pentru reducerea de la 30 la sută la zero a șpăgilor pe care autoritățile contractante le oferă pentru contractele încheiate cu primăriile;
  2. calea prin care primarii, consilierii și angajații primăriilor să nu mai sfideze cetățenii care i-au pus în funcții;
  3. calea prin care bugetul primăriilor să nu mai fie utilizat în interesul partidelor, ci, exclusiv, în interesul societății civile.

Așteptăm cu interes ca bușoii candidați la locale să identifice și alte căi, precizându-le că atât Calea Lactee, cât și Calea Dorobanților au fost deja descoperite.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *