Dragi reprezentanți E.ON în România, nu suntem popor de mâna a treia. Tratați-ne cu respect!

by: admin
Category :Actualitate

eon

loading...

Un client al E.ON Gaz Distribuție Moldova a avut parte de o surpriză neplăcută,  primind din partea furnizorului de gaze naturale o factură de 10 ori mai mare decât plătea în mod frecvent, în fiecare lună, pentru gaze naturale.

Această nefericită întâmplare a lăsat fără glas clienta din Iași,  care era obișnuită sa achite facturi de până în 100 de lei pe lună. Totul s-a întâmplat din cauza unei erori comise de angajații E.ON, care au înregistrat un consum pe care, în mod normal, clienta îl cumula într-un an și jumătate.

„Am văzut că pe ultima factură de la E.ON mi-a venit de plată 1.300 de lei pentru gaz, este o sumă foarte mare, pentru că niciodată nu am consumat atât de mult, nici măcar în toate lunile de iarnă nu am plătit atât de mult. În general, aveam o sumă de aproximativ 100 lei pe lună la gaz, chiar și mai puțin de atât, și nu înțeleg de unde a venit o factură atât de mare. Atâta consum într-un an întreg. Locuiesc la casă, nu am centrală termică, iar singurul consumator este aragazul. Am verificat contorul de gaz și am comparat cu valoarea de pe factura trimisă de la E.ON, iar diferența era foarte mare și inexplicabilă”, a afirmat ieșeanca, potrivit bzi.ro

Ce este extrem de grav, reprezentanții E.ON, deși vinovați, nu s-au arătat deloc înțelegători, obligând clientul să plătească suma de 1.300 lei, pentru a nu fi debranșat de la rețea, și abia apoi analizând  reclamația acestuia.

Femeia nu a reușit să plătească factura astronomică, raportată la veniturile ei, și încearcă să achite în mai multe tranșe lunare.

Portalul bzi.ro relatează că, în  județul Iași, E.ON se află în topul reclamațiilor depuse la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, de la începutul anului fiind înregistrate peste 100 de reclamații ale beneficiarilor de gaze sau energie electrică.

Se pare că respectul societății germane față de poporul român este inexistent.

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *