Doctorii la control: Fii curajos, ministrule Curaj!

by: admin

curaj

loading...

Plin de curaj , ministrul cu același nume ( CURAJ Adrian )  ne anunță că doctoratele obținute fraudulos vor fi retrase de universități.Adică de exact instituțiile care au acordat , cu generozitate , mai mult sau mai puțin legal , mai mult sau mai puțin pe merit , onorantul și foarte căutatul – de oportuniști – titlu de doctor.

 Salutăm curajul mult prea curajosului ministru Curaj !!!!!

În plus îi recomandăm următoarele :

  •  Testarea scrisă a tuturor ” doctorilor ” care au prezentat lucrări aproape identice , în scopul de a stabili paternitatea acestora , mai exact să aflăm cine a plagiat primul .
  • Pentru ” doctorii ” din structurile de apărare , ordine publică , siguranță națională , dar și pentru politicienii noștri de geniu , se va susține un test prealabil , constând într-o scriere după dictare .
  • Cei care scriu ” ve-ți ” , ” bine a-ți venit ” , „l-a mulți ani ” , „numele și pronumele ” vor fi declarați admiși și , ca o recunoaștere a nivelului lor de cultură , li se vor confirma doctoratele  , numai dacă au absolvit perla coroanei universitare , Colegiul Național de Apărare și au devenit , ulterior ,  generali , ori chestori ,în activitate , ori in rezervă.        Trăiască doctorul român plin de Curaj !!!!
loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *