Doctorii la control: Fii curajos, ministrule Curaj!

curaj

Plin de curaj , ministrul cu același nume ( CURAJ Adrian )  ne anunță că doctoratele obținute fraudulos vor fi retrase de universități.Adică de exact instituțiile care au acordat , cu generozitate , mai mult sau mai puțin legal , mai mult sau mai puțin pe merit , onorantul și foarte căutatul – de oportuniști – titlu de doctor.

 Salutăm curajul mult prea curajosului ministru Curaj !!!!!

În plus îi recomandăm următoarele :

  •  Testarea scrisă a tuturor ” doctorilor ” care au prezentat lucrări aproape identice , în scopul de a stabili paternitatea acestora , mai exact să aflăm cine a plagiat primul .
  • Pentru ” doctorii ” din structurile de apărare , ordine publică , siguranță națională , dar și pentru politicienii noștri de geniu , se va susține un test prealabil , constând într-o scriere după dictare .
  • Cei care scriu ” ve-ți ” , ” bine a-ți venit ” , „l-a mulți ani ” , „numele și pronumele ” vor fi declarați admiși și , ca o recunoaștere a nivelului lor de cultură , li se vor confirma doctoratele  , numai dacă au absolvit perla coroanei universitare , Colegiul Național de Apărare și au devenit , ulterior ,  generali , ori chestori ,în activitate , ori in rezervă.        Trăiască doctorul român plin de Curaj !!!!
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *