10 întrebări care se nasc după moartea patronului Hexi Pharma

by: admin

condrea

loading...

Moartea suspectă a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a lăsat în urmă mii de întrebări și suspiciuni.

Sinucidere, crimă, accident, asta va trebui demonstrat de autoritățile competente. Atât de competente încât l-au lăsat pe Condrea și acoliții săi să acapareze o piață foarte sensibilă, livrând apă la preț de dezinfectanți și grăbind, astfel, moartea a, probabil, mii de pacienți internați în spitalele de la noi.

Dar să vedem la ce întrebări ar trebui să răspundă ancheta în cazul Hexi Pharma:

  1. Cine avea interes ca Dan Condrea să treacă în lumea drepților?
  2. Cum obținea Hexi Pharma contracte cu statul român?
  3. Știau autoritățile că Dan Condrea era asociat la  Hexi Pharma cu o filieră moldovenească, care ar fi putut dirija din umbră activitățile societății?
  4. Câte persoane au decedat, în perioada 2008-2016, în spitale, din cauza infecțiilor contactate?
  5. Există, în calculatoarele firmei Hexi Pharma, sau în cele ale lui Dan Condrea, o evidență a comisioanelor date de Hexi Pharma unor persoane sus puse, în scopul obținerii unor contracte avantajoase?
  6. Cine sunt demnitarii, care în ultimii 8 ani au primit informări privitoare la neregulile din sistemul medical, cauzate de calitatea improprie a dezinfectanților?
  7. Ce măsuri au luat aceștia și dacă poartă vreo răspundere pentru pasivitatea cu care (nu) au acționat.
  8. Dan Condrea s-a sinucis sau a fost ajutat să… se sinucidă,  tocmai pentru că mărturia sa ar fi zguduit din temelii societatea românească?
  9. Există vreo asemănare între cazul Condrea și cazurile Mihai Erbașu, Florian Anghelescu, Cristian Panait, sau, recentul caz Codruț Marta?
  10. Există, cu adevărat, interes din partea oficialilor români să se afle adevărul, sau vom da vina, acum că a murit, exclusiv pe Dan Condrea, protejându-i pe adevărații vinovați de decesul românilor internați în spitale ( eventuali oficiali șpăgari, guvernanți și președinți care au tolerat activitățile Hexi Pharma, îngropând informările serviciilor secrete, etc).

Timpul va arăta cât de interesate sunt instituțiile statului de aflarea adevărului și de pedepsirea adevăraților vinovați.

Sursa foto: romaniajournal.ro

 

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *